fredag, august 7, 2020
- Annonse -

7 ting du kan bruke oppvasktabletter til

Populært

Slik lager du klæppsuppe

Denne klassiske retten går under flere navn. Klæppsuppe, bollesuppe, klæppmel. Uansett hva du kaller den, her er oppskriften på den nostalgiske...

Han kjøper en gammel ambulanse og gjør den om til en bobil. Se hvordan den ser ut nå

Michael (28) har alltid vært glad i å snekre, samtidig som han er lidenskapelig opptatt av gamle biler. Da kom han på den geniale...

Slik holder du soverommet friskt med bakepulver

Finnes det noe bedre enn å komme inn i et rent soverom, hvor du møtes av en frisk bris fra det åpne vinduet og...

Den 96 år gamle damen skulle selge huset. Megleren ble målløs – her har tiden stått stille i 72 år

Nyheten om det urørte huset spredte seg fort da eieren bestemte seg for å selge. En megler tok tak i oppdraget, og ble helt...

De fleste legger oppvasktablettene i oppvaskmaskinen og lar det være med det. Men visste du at du kan bruke disse tablettene til så mye annet smart også?

Ifølge Wondermomwannabe er det 7 nyttige bruksområder til hva du kan bruke disse oppvasktablettene til:

1 Rens av badekar

Å ligge og kose seg i badekaret er himmelsk. Men å vaske badekaret er ikke like gøy. Putt en oppvasktablett i badekaret og fyll med varmt vann. La det virke en stund, og skrubb så over med en svamp. Kalk og skitt slipper taket med en gang. Dette kan du også gjøre med boblebad. Da skrur du bare på boblene, og skyller. Du trenger ikke skrubbe.


2 Rengjøring av toalett

Putt en oppvasktablett ned i toaletter og la den løse seg helt opp. Vask over med børsten og skyll ned.

3 Fjern blyant- og tusjmerker fra veggen

Har du små barn, er dette et velkjent problem. Men det er ikke så vanskelig å få bort. Bland en oppvasktablett med 3,7 liter varmt vann, og vask med en svamp dyppet i blandingen.

4 Vask stekeplatene

Å få stekeplatene rene, er ikke en enkel jobb. Men en oppvasktablett kan gjøre susen. Fyll platen med varmt vann og legg en tablett oppi. La blandingen sitte natten over. Neste dag vil alle matrestene ha løst seg opp, og du kan lett vaske over.

5 Rens søppelspannet

Både søppelbøtten inne på kjøkkenet, og dunkene ute blir lett møkkete og lukter vondt. Fyll bøtten eller dunken med varmt vann og legg en oppvasktablett i. La virke en halv time og skyll.

6 Rengjøring av hagemøbler

Etter en lang vinter, er der greit å vaske over hagemøblene før vi setter dem på plass. Løs opp en oppvasktablett i en bøtte med varmt vann og vask. Blandingen fjerner både møkk, mugg og pollen.

7 vask av innkjørselen

Du kan også bruke oppvasktabletter til å rengjøre innkjørselen din, så sant den er av asfalt eller steinfliser. Lag en tykk blanding med oppvasktablett og vann. Hell det utover oljeflekker eller andre steder der det er møkkete. La virke i 5 minutter og spyl av med hageslangen. Genialt!


72,906FansLik
262FølgereFølg
Lik oss på Facebook:

Neste artikkel